Technologieën

Cintropur OEM:

De afdeling R&D beschikt over heel wat ervaring in het ontwikkelen van producten en kan voor u dan ook producten ontwikkelen die aangepast zijn aan uw specifieke toepassing. Dit echter op voorwaarde dat er minimumhoeveelheden worden vastgelegd.

Expertise & audits:

Dankzij zijn ervaring met geavanceerde technologieën op het vlak van luchtfiltratie kan Airwatec voor zijn klanten volledige audits realiseren, inclusief een gedetailleerde technische en commerciële analyse om te komen tot de beste oplossingen.
  • Balans van de luchtbewegingen
  • Zoeken naar het optimale filtratiesysteem door alle bedrijfsparameters in te voeren, zoals kosten, energie, onderhoudspersoneel, …
  • Monitoring van alle filtratie- of ontstoffingsinstallaties, hetzij voor één site of voor een klant met meerdere sites
  • Controle van de prestaties
  • overige

Engineering:

Airwatec is gespecialiseerd in industriële engineering op het vlak van filtratie, ventilatie en zuivering van lucht en gassen.

  • Wij staan in voor alle opmetingen, de studie en fabricatie in onze werkplaatsen, en de montage van uw installaties.
  • Wij bestuderen en realiseren vernieuwingen en verbeteringen aan bestaande installaties. Wij bestuderen en bouwen uw industriële luchtfilterkasten voor debietwaarden gaande van 100 m³/h tot 1.000.000 m³/h en meer.
  • We kunnen duizenden referenties in industriële filtratie voorleggen in diverse sectoren zoals: energiesector, staalindustrie, cementindustrie, automobielsector, petrochemie, technische gassen, agrovoeding ...
  • Wij staan in voor uw volledige project: vanaf het eerste contact tot de "sleutelklare" montage van uw installatie. (zie hieronder)

Onderhoud:

Het gaat hier niet enkel om gekwalificeerde werkkrachten (met VCA petrochemie certificaat) en producten voor de vervanging van uw filters, maar ook om een volledige dienstverlening om uw installaties te optimaliseren op het vlak van levensduur, prijs, energiebesparing en exploitatierendement.

Wij volgen uw installaties van dichtbij op via aangepaste software. Voor de strategische installaties die we onder contract hebben, kunnen we dankzij onze aanzienlijke voorraad 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 reageren.

We zijn actief in het opvolgen en vervangen van filters in diverse sectoren zoals: energiesector, staalindustrie, cementindustrie, automobielsector, petrochemie, technische gassen, agrovoeding ...

Cintropur
OEM
Expertise &
audit
Engineering Service &
entretien
Document-Center